GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

BÚÉK! :) Happy New Year!

2013. december 31. - Glidingirl

Kicsit megkésve tudom megmutatni a karácsonyi ajándékom: fogorvosi fúróval kifaragott sárgaréz Góbé, tehát egyedi nyaklánc a barátomtól. :) Szinte olyan, mint a boltban kapható, de mégis személyes.
It is a little bit late to show my christmas present but it is absolutely nice and related to soaring: a necklace which was made by my boyfriend.

CIMG4306.JPG

Ma egyébként a reptéren jártam, az óévet egy rövidke repüléssel búcsúztattuk. Motoros vitorlával vittek el egy iskolakörre, de sajnos a látás nem volt túl jó. A lényeg, hogy nem volt óriási köd, ami végképp ellehetetlenítette volna a repülést. :)
BÚÉK minden kedves Olvasómnak! :)
Anyway, this day I was at the airport so we said goodbye to 2013 with a short flying. It was foggy and cloudy, but I really enjoyed flying with Falke (SF-25).

I wish a very happy new year to the readers of this blog! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr95718991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása