GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

Virtuális látogatás a Seahawk Gliding Club-ban

2014. január 14. - Glidingirl

Új év, új szezon - legalábbis külföldön már repültek idén, pontosabban ezzel egy angol kis videót szeretnék Nektek ajánlani. A Seahawk Gliding Club Cornwallban található, jellemzően ők is hétvégén működnek csak, akár a BMRK, összesen 5 repülőjük van, ami azért még magyar viszonylatban is átlagos. Ez a késő délután készült videó egy kis műrepüléssel van fűszerezve, élvezetes látvány, bár a hátul helyet foglaló ifjú azért erősen gondterhelt néha. :D

Kicsit körbenéztem a klub facebook oldalán, mondanom sem kell, annyira nem lep ugyanis meg, náluk külön újság van a vitorlázórepülésről, nem csupán egy repülős magazinba van beolvasztva két rövidke oldal erről a műfajról.

newspaper1.jpg

A klubos életükről a szintén a facebook oldaluk árul el némi infót az érdeklődőnek, elég gyakran frissítik a felületet a nap híreivel. Elég aktívan szervezik az üzemnapokat, nem régiben két új oktatót avattak. Azt viszont egy fotó mutatta meg nekem igazán, hogy ők is mennyire őrültek tudnak lenni, íme:

tree.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr425758314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása