GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

Reggeltől estig a reptéren /Spend the whole day at the airport

2013. április 15. - Glidingirl

Alig várom már, hogy végre valahára megkezdődjenek az üzemnapok, hogy hétvégén reggeltől estig minden csak a repülésről szóljon. ;) Tegnap már kicsit ilyen volt a hangulat, valamelyest megindult a mozgás a levegőben: néhány utas érkezett, hogy a Cessna 182-essel repüljenek egy 20 perces kört, aztán megkezdődött a motoros vitorlázórepülés oktatása, és az egyik versenyző a klubból a saját gépével repült egy kisebb távot.

I can't wait to spend my time on the airport from the morning until the evening, so the whole weekend will deal with soaring. Yesterday the atmosphere was quite similar, a few visitors came to fly a 20-minute circle with Cessna-182, others started to fly with SF-25 Falke, and one competitor of the club flew with his own glider for some hours.

falke001.jpg

motorosvitorla001.jpg

A nagygépes forgalom sem volt elhanyagolható a tegnapi napon, párosával húztak el felettünk a gépek, mégiscsak egyre több a járat. A szikrázó napsütést óránként váltotta néhány felhő, délután még esett is egy szűk órán át, de ma ismét derült időre ébredhettünk. Kár, hogy munkahét, és kár, hogy ez már nem a repülésről szól...na de majd a szombati nap!

We have seen a lot of passenger planes too, they were flying above us in pairs, it was a really nice view. The bright sunshine was disturbed by some dark blue clouds, so in the afternoon we have to wait an hour in the office while it was raining outside, and then the sun started to shine again. Unfortunately it is Monday, so the first day of five shifts, and this is not about flying...but this Saturday, Góbé is waiting for me ;)

repulok001.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr495228228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása