GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

Egyéb képek / Other pictures

2013. április 29. - Glidingirl

A hétvégén nem csak a Góbéról készültek ám képek, bár zömében azt fotóztam, mégis lencsevégre került az örök-régi kedvenc, a JDK... elvégre vele repültem először Miskolcon, és máig tisztán megvannak róla az első emlékek. :) A gép, ami elindított a repülés irányába.

At the weekend I didn't take all the pictures of Góbé, but I also took some of my old-favourite aeroplane, Cessna-152, HA-JDK :) My first flight was by this, and I have the memories clearly in my head... it was a wonderful day, the day, when I decided to fly and try gliding.

jdk001.jpg

jdk002.jpg

jdk003.jpg

A távolból már nem csak egy Cessna várakozott a füvön, a 182-es is felsorakozott a 152-es mellé, és végre újra nyárias, zöld táj fogad odakint.

 Later in the distance appeared an other Cessna, (182, HA-DIV) and the scene was also memorable and beautiful: green grass and sunshine again.

jdk005.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr595253276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása