GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

Repülős gondolatok / Great aviation quotes

2013. április 11. - Glidingirl

gobe001.jpg

Ma valahogy nagyon fáradtnak érzem magam, épp csak annyira volt erőm, hogy belefussak egy szép kis idézetbe Richard Bach amerikai írótól. Íme! (A magyar fordításom nem adja annyira vissza a gondolatot, legjobb ezt most eredeti nyelven, angolban olvasni!)

"A repülőgép csupán tartóelemek, vezetékek, és vászon kötege, csak egy eszköz, hogy megismerhessem az égboltot és azt, hogy milyen ember is vagyok, amikor repülök. A repülő a szabadságot, az örömöt, és azt az erőt jelképezi, hogy meg szeretnék érteni valamit és aztán megmutathatom a tudásom. Ezek egyike sem elpusztítható."

Today I am a bit tired, so I just ran into a great aviation quote by Richard Bach (American writer). Here it is!

"The airplane is just a bunch of sticks and wires and cloth, a tool for learning about the sky and about what kind of person I am, when I fly. An airplane stands for freedom, for joy, for the power to understand, and to demonstrate that understanding. Those things aren't destructable."

http://www.skygod.com/quotes/quotes.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr235217446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása