GLIDINGIRL - egy vitorlázórepülő pilóta élményei 2013 óta

Glidingirl

Repülés más tájakon / Gliding in other countries

2013. április 02. - Glidingirl

Most a következő napokban egy kis tesztet fogok csinálni, hogy megy a blog két nyelven, hogy bárki el tudja olvasni. ;) Íme az első bejegyzés angolra is lefordítva.

In the next days I will do a small test, I try to write my blog in two languages. I would like to apologise for the mistakes in advance, but it is easier to use my native language. ;) So now here is the first post in English too:


Körülnéztem egy kicsit vitorlázórepülős videók terén, de most világszerte, vajon milyen lehet más tájakon, más klubokban repülni. Sajnos itt az esős időjárás még hátráltat a szezonkezdésben. A kedvenceim egy csokorba gyűjtöttem:

I found some beautiful gliding videos from around the world, just to discover new scenes and imagine other clubs abroad. As the weather is very rainy here, we still haven't started the new season, but I am so excited about it. I collected a few videos here:

1. Anglia , Leicestershire:/England, Leicestershire:

2. Mont Blanc:

3. Dánia: /Denmark:

A bejegyzés trackback címe:

https://glidingirl.blog.hu/api/trackback/id/tr25188272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása